Canvi de presidència a l’Esbart Egarenc

Laia Miranda substitueix a David Capdevila després d’onze anys al capdavant de l’entitat

L’assemblea de l’Esbart Egarenc del Centre Cultural el Social ha aprovat el canvi de presidència a la junta de l’esbart. Laia Miranda, dansaire i monitora de l’esbart i fins ara secretària a la junta, substitueix a David Capdevila que ha estat president durant 11 anys. A l’assemblea Capdevila es va acomiadar amb un sentit discurs on va repassat els moments més important de la seva trajectòria a l’entitat: la celebració del 50è aniversari i del 55è, els premis ateneus i del concurs de danses catalanes com també la recuperació de l’espectacle Trama.

El president sortint va dedicar el discurs a totes les persones que l’havien ajudat durant aquell temps i l’hi havien donat suport “com a president faig balanç de tot el que he viscut i mirant enrere, m’emporto una pila de bons moments, moments per la nostàlgia, moments que amb el temps i la distància esdevindran un dolç record d’una magnífica etapa de la meva vida. Una colla de gent amics, coneguts i saludats, perquè la veritat ha passat molta gent per aquí durant tant de temps… tots vosaltres ja sabeu que podeu comptar amb mi per a qualsevol cosa igual que jo he comptat i compto amb vosaltres”.

Pel que fa a la nova presidenta, Laia Miranda, en el seu discurs també va agrair el suport de la junta i dels dansaires i va destacar que “Ho faig amb molta il·lusió però també amb molt respecte, sabent que segurament la meva joventut pot fer que cometi alguns errors o que desconegui algunes rutines, tarannàs o maneres de fer, però també amb la tranquil·litat que compto amb un equip que en sap molt més que jo, que té molta més experiència i que em dóna suport”.

Ara Capdevila passa a ser el vicepresident de l’entitat terrassenca que comença una nova etapa que la junta espera que continui portant les mateixes alegries que l’anterior.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *