Els grups infantils i juvenil de l’Esbart Egarenc actuen a Sant Cugat

Els més petits participen a la trobada d’esbarts infantils organitzada pel Grup Mediterrània

El dissabte 18 d’abril els grups infantils i el juvenil de l’Esbart Egarenc van actuar a Sant Cugat en motiu de la trobada d’esbarts infantils organitzada pel Grup Mediterrània de la ciutat. Els grups espardenya groga, blava, verda i el grup juvenil van oferir un ball cada un juntament amb els esbarts Sant Marçal de Cerdanyola, Rocasagna de Gelida, l’esbart de Mollet i l’amfitrió el Grup Mediterrània de Sant Cugat.

L’espardenya groga de l’Egarenc, amb nens i nenes de quatre a sis anys, van ballar Desfilada; els de la blava, de set a nou anys, van oferir l’Indiot; l’espardenya verda, de deu a dotze, va fer el ball de l’ós i Juvenil, de tretze a setze, Suit de Cambra. Per últim tots els nens i nenes participants van pujar junts a l’escenari per ballar plegats el Rogle. 

Raquel Sànchez, coordinadora dels grups infantils de l’Esbart Egarenc va qualificar la trobada d’un èxit per la bona entesa entre els grups i el bon ambient que es va viure. “Aquest esdeveniment mostra que la dansa catalana segueix viva en els més petits.” va afirmar Sànche“A més aquest tipus d’iniciatives ajuden a afegir nous balls al nostre repertori i motiven als nens i nenes de l’esbart”.La trobada d’esbarts infantils era una de les activitats programades en la celebració del vintè aniversari del Grup Mediterrània. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *