Gran participació de l’Esbart Egarenc a la XII Fira Modernista

Juvenils, Veterans i Cos de Dansa van actuar en diverses activitats del cap de setmana, mostrant la dansa catalans pels carrers de la ciutat

Com cada any, l’Esbart Egarenc va participar en la Fira Modernista de Terrassa. No només va ser l’encarregat de cloure la d’enguany, sinó que també altres seccions de l’entitat van participar activament en les activitats del cap de setmana.

Dissabte al matí, el grup Juvenil va actuar pel centre de Terrassa oferint una petita mostra del seu repertori. A la nit, el grup de Veterans va col·laborar juntament amb altres entitats de la ciutat en el concert “Cants d’un Poble” al Teatre Principal. Els dansaires del grup van gaudir especialment de l’acte que va ser molt emotiu.

veterans-cants-del-poble

En aquesta XII edició de la fira, el Cos de Dansa també va actuar en l’obra “Una Tarda al Casino” amb el grup de teatre de El Social. Un cop més, l’acte va aconseguir un públic massiu. Per David Capdevila, president de l’Esbart Egarenc, “la Fira Modernista ja és un acte considerat com a propi ja que hi porta participant des de fa 12 anys”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *