L’Esbart Egarenc del Social, molt present a la Festa Major de Terrassa

El Cos de Dansa aposta per un repertori de festa després d’una gran temporada


Com cada any, l’Esbart Egarenc del centre Cultural el Social ha tingut una gran presència a la Festa Major de Terrassa. El dissabte dia 3 els Grups Infantils, el Juvenil i el Cos de Dansa van participar a la Cercavila de cultura popular pels carrers del centre. Malgrat la calor, els dansaires van refrescar als assistents amb molta energia i alegria. A la Plaça Vella tots els grups van ballar l’Entrada de Gitanes del Vallès i després van convidar a tot el públic a ballar l’Estapera. 
cercavila
Diumenge va ser el torn del tradicional Ball de Plaça. A la sortida d’Ofici, els dansaires i el consistori van oferir el ball més cerimonial de la ciutat. L’Alcalde, com cada any, va ser l’encarregat d’obrir el ball amb la pubilla de l’Esbart. En acabar l’actuació, els dansaires van acompanyar al Govern Municipal fins a l’Ajuntament on també van fer una petita entrada amb galop. 
ball de plaça 2016
Dilluns va ser el plat fort de la Festa Major: el Cos de Dansa va actuar a la Ballada de danses catalanes juntament amb l’Esbart del Vallès. Aquest any, el grup va apostar per un repertori de festa que va fer aixecar la gent dels seus seients: Marina, Es Jaleo, Ball Pla de Sant Mateu, Balls del Vallès i Galop de Panderetes. 
Després de la Festa Major l’Esbart Egarenc té vacances fins al setembre, on tornarà amb moltes ganes i força. 

Compartir

Deixa un comentari