L’Esbart Egarenc presenta ‘Trama’ al Mnactec

El Cos de Dansa torna a portar l’espectacle al museu, com una experiència de dansa itinerant

L’Esbart Egarenc ha tornat a presentar el seu espectacle de creació ‘Trama’ al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya després d’haver innovat l’any anterior fent una actuació de dansa itinerant. El Cos de Dansa ha adaptat ‘Trama’ de manera que els visitants del museu puguin veure les diferents peces mentre passegen pel museu.

Amb algunes modificacions respecte l’any passat, l’Esbart Egarenc l’ha representada dues vegades el dissabte i dues més el diumenge amb una gran millora del públic.

‘Trama’, creada al 2001 per Natàlia Trullàs i Jordi Comas representa a través de la dansa catalana una jornada en una fàbrica tèxtil, motiu pel qual el Mnactec és un escenari molt apropiat per l’espectacle. Els dos autors la van concebre com una obra per portar al teatre i han calgut algunes modificacions per encavir-la en el marc d’un itinerari dins del Museu de la Ciència. Durant el recorregut,  a més de mostrar les danses pròpies de l’espectacle, es transporta el públic dins de ‘Trama’.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *