‘Trama’ guanya el Premi Ateneus a la Creativitat Artística

Reconeixement a l’espectacle de l’Esbart Egarenc entre 16 candidatures catalanes

L’Espectacle ‘Trama’ de l’Esbart Egarenc del Social de Terrassa ha guanyat el Premi Ateneus a la Creativitat Artística. El projecte ha quedat primer entre 16 candidatures més de diferents associacions catalanes. El segon premi ha estat per la iniciativa Cultura a les Places de l’Ateneu Popular de la Fuliola, el tercer l’ha guanyat Viu un estiu especial amb un pessebre excepcional, de la Societat “La Torre” de Les Gunyoles. A més del reconeixement, el premi anava acompanyat d’una dotació econòmica de 1.500 euros.

A més d’aquest premi també s’han donat les categories d’Integració Social, Jove, Proposa!, Mitjans de Comunicació, Capacitat d’Innovació, Foment de la Participació i Votació Popular. Els Premis Ateneus posen en valor la tasca que duen a terme es entitats que treballen dia a dia voluntàriament en l’àmbit comunitari i cívic de Catalunya. Aquesta era la 27ena edició.

Trama, creada per Natàlia Trullàs i Jordi Comas l’any 2001, és un reflex de la societat a la Terrassa industrial de principis del segle passat. Després de la iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa de recuperar el “modernisme terrassenc” l’Esbart Egarenc va concebre la idea de crear un espectacle de dansa que parlés de la indústria tèxtil a la ciutat. Des de llavors, Trama ha estat representada una quinzena de vegades, no tan sols a la ciutat sinó també a altres teatres de Catalunya i fins i tot a Portugal. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *