Trama posa el punt final a la Fira Modernista

L’Esbart Egarenc va ser l’encarregat de tancar les activitats del cap de setmana i d’anunciar el tema de l’any vinent

El diumenge passat Trama va tornar a casa. L’espectacle de creació pròpia de l’Esbart Egarenc va ser representada a l’edifici del mNACTEC en un escenari idoni per fer-ho. El museu de la ciència de Terrassa va transportar a dansaires i a un nombrós públic a l’època en què s’emmarca l’obra. 
 
Per l’Esbart el que es vagi triar Trama com a cloenda de la fira li va donar una gran rellevància a l’espectacle i això es va notar amb les prop de 400 persones que van assistir a la funció. A més, l’Esbart Egarenc va ser l’encarregat d’anunciar el tema de la XIII fira terrassenca que anirà dedicada a Josep Oller, artífex de la sala Moulin Rouge de París.  
 

Aquest ha estat un any molt especial per l’Egarenc i Trama. Al gener va ser representada a Portugal com a cloenda de la reunió de l’Associació de Col·lectivitats Europees Tèxtils, i va ser una oportunitat per fer-se veure a altres països del continent. També va ser reconeguda com un dels espectacles de dansa escollits en l’Espai A i que van permetre que l’Esbart Egarenc portés Trama a Sant Andreu de la Barca

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *