Vols ballar amb nosaltres?

Tan si ets gran o petit, alt o baix o prefereixes el Nesquik o el Colacao t’estem esperant!

 A l’Esbart Egarenc tenim lloc per a tothom que li agradi passar-s’ho bé ballant

Què has de fer per apuntar-te?

  1. Si tens de 4 a 17 anys

Apunta’t als grups infantils o juvenil. Assagem un dia a la setmana durant dues hores i ens ho passem molt bé. Tenim unes actuacions fixes per celebrar Nadal, el Dia d’homenatge a les Mares i el Festival de Fi de Curs. També participem a la Festa Major de Terrassa. De tant en tant ens conviden a alguna altra actuació. 

Per apuntar-te has d’anar a la secretaria del Centre Cultural el Social (Carrer Font Vella 40, Terrassa) de dilluns a divendres (menys els dimarts) de 7 a 9 de la tarda. Has de fer-te soci del Centre Cultural el Social per tal d’apuntar els teus fills i filles. 

Els grups infantils (de 4 a 12 anys) tenen una quota anual de 90€ pel primer germà i 70€ pels següents germans. 

El grup juvenil és gratuït, només has de ser soci del Social. El grup Juvenil té un rol molt actiu a l’Esbart i col·labora sovint amb el Cos de Dansa en algunes acutacions i també té actuacions pròpies. 

2. Si ets major d’edat i vols ballar amb el Cos de Dansa

Assagem els dilluns i els dijous a la nit. A part d’aprendre moltes danses, conèixer a gent nova i acabar el dia fent una activitat diferent, tenim actuacions alguns caps de setmana a Terrassa, o a altres poblacions. 

Per apuntar-te, vine un dia al Social quan estiguem assajant o posa’t en contacte amb nosaltres. Sempre pots venir a veure un assaig per saber què fem. 

3. Si ets major d’edat i vols ballar amb Veterans

Si no tens tanta disponibilitat per col·laborar amb el Cos de Dansa però tot i així no t’aguantes les ganes de ballar, pots apuntar-te al grup de Veterans que assagen un cop al mes i no tenen tantes actuacions com el Cos de Dansa. Per fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres. 

 

 

 

 

 

Compartir