L’Esbart Egarenc acaba la temporada amb una gran presència a les Festes Majors de Terrassa

Totes les seccions participen en les últimes actuacions del curs

L’Esbart Egarenc dóna per tancada la temporada després de ballar en diverses Festes Majors de Terrassa.
 
Del dia 5 al 7 de juliol, durant la Festa Major de Terrassa, el grup egarenc va tenir una gran presència pels carrers de la ciutat; el dissabte amb la popular Cercavila, on Cos de Dansa i els grups infantils i juvenil van recórrer el centre animant als terrassencs amb balls coneguts com ara l’Estapera o la Polka d’Ors.
cercavila
Diumenge 6 de juliol, després de la Sortida d’Ofici, el Cos de Dansa va interpretar el popular Ball de Plaça de Terrassa, que es remonta a l’any 1959 quan a la sortida de missa, tots els egarencs es reunien per ballar-lo i es podien veure representades totes les classes socials de la ciutat. Actualment els regidors i regidores de l’Ajuntament són els protagonistes ja que interpreten amb els dansaires de l’esbart una petita part d’aquest popular ball. 
La pluja impedeix que el Cos de Dansa actui el dilluns de Festa Major i des de l’Ajuntament s’està estudiant repetir-la un altre dia
La ballada de balls populars protagonitzada pels dos esbarts terrassencs Egarenc i del Vallès, va haver de ser suspesa a causa de la pluja el dilluns de Festa Major. L’Ajuntament de Terrassa ja està treballant perquè aquesta actuació, en la qual el Cos de Dansa havia treballat la major part del curs, es pugui repetir més endavant.  
L’Esbart Egarenc també va actuar en la Festa Major de Ca n’Anglada divendres 11 de juliol. Cos de Dansa i Veterans van interpretar Ball de Bot, una sardana, Marina i Galop de Panderetes. 
festa major ca n'anaglada

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *