L’Esbart Egarenc inaugura la Fira del Mercat Modernista de Canet

L’Espectacle ‘Trama’ obre les activitats del cap de setmana dedicades al tèxtil 

L’Esbart Egarenc del Social va tornar a presentar el seu espectacle de creació pròpia ‘Trama’ lluny de Terrassa. En aquesta ocasió, el grup popular va inaugurar la 8a Fira del Mercat Modernista de Canet de Mar el divendres 18 de setembre. Per David Capdevila, president de l’Egarenc va ser “una oportunitat per tenir presència en un lloc on el modernisme pren la importància que es mereix”.

Va ser divendres al vespre a la Plaça Universitat de Canet en un espai que l’Esbart Egarenc va haver d’adaptar per escenificar Trama el millor possible. Els col·laboradors i “manxaires” de l’esbart van treballar de valent per convertir la plaça de Canet en la fàbrica on passa l’acció de Trama.

‘Trama’ i Canet es van trobar a l’última Fira Modernista de Terrassa quan la ciutat buscava un espectacle per la inauguració i l’esbart nous públics. De seguida hi va haver entesa a causa del motiu de la fira: el tèxtil. “Trama vol ser un homenatge als treballadors de les fàbriques tèxtils i vol transportar el públic a través de la dansa i la música a principis del segle XX” explica Natàlia Trullàs, coreògrafa de ‘Trama’. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *