L’Esbart Egarenc participa al Trencanous del Ballet de Catalunya

El Cos de Dansa representa una petita peça de dansa catalana coreografiada per Xavier Bagà

L’Esbart Egarenc del Social comença un repte més a la seva història participant amb una companyia de dansa clàssica com ho és el Ballet Nacional de Catalunya. L’entitat egarenca farà una petita aparició a l’obra El Trencanous, la primera de la companyia, que es representarà a Manresa i a Vilafranca el proper mes de gener. En concret serà el Cos de Dansa el que interpretarà una peça coreografiada per Xavier Bagà.

Justament Xavier Bagà ja fa més de tres anys que col·labora amb l’Esbart Egarenc amb balls com ara l’Airós, que l’egarenc va representar en la seva totalitat la Festa major passada per primer cop, o la Tal·lara. Bagà és productor, coreògraf i ballarí molt lligat a la dansa clàssica però que no ha deixat mai el món dels esbarts.

Va ser el mateix Ballet de Catalunya que va proposar-li muntar aquesta peça pel Trencanous i degut a la seva relació amb l’Esbart Egarenc i el fet que la companyia de ballet estigui instal·lada a Terrassa va fer que la secció del Social fos l’escollida per representar-lo.

El Trencanous s’estrena el proper 4 de gener a la Kursaal de Manresa, on ja s’han exhaurit les entrades i es representarà altra vegada al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès. Les entrades per aquesta segona funció es poden trobar a la web teatrecasal.com

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *