L’Esbart Egarenc celebra el Nadal

Els grups infantils tenen protagonisme durant les festes

Com cada any l’Esbart Egarenc del Social va celebrar el Nadal amb els més petits de la casa. El dia 30 de desembre els grups infantils van oferir una petita atuació per demostrar als pares tot el que havien après. Abans d’això ja venien amb les piles carregades ja que les monitores havien preparat un conjunt de jocs i un berenar molt especial. L’espardenya groga va oferir Ball Francès, la Blava Tio-tio i la Verda el Ball de l’ós.  En acabar, tots els grups van ballar l’Estapera. 

El dia 31 al matí, com ja és habitual, els grups infantils i també alguns dansaires de Juvenil i Cos de Dansa van participar a la cercavila de l’Home dels Nassos. Els dansaires van poder ballar l’Estapera i la Polka d’Ours mentre buscaven l’home dels nassos. 

home dels nassos

Durant totes les festes les diferents seccions de l’Esbart han participat amb els Pastorets del Social. Aquest any l’Espardenya Groga va ser la gran novetat, ja que es va estrenar el dia 1 de gener, per començar l’any amb molta empenta. A part de l’espardenya groga, els altres grups infantils, el juvenil, el Cos de Dans ai Veterans també van aparèixer a les representacions més esperades del Nadal. 

cos-de-dansa-pastorets

Compartir