L’Esbart Egarenc celebra el VI Festival de Veterans

El grup de Terrassa convida a tres esbarts d’Arenys de Mar, Manresa i Vacarisses

Els Veterans tornen a actuar diumenge a Sant Miquel de Toudell

L’Esbart Egarenc va organitzar el VI Festival de Veterans a la Plaça Vella de Terrassa. Els de Terrassa, juntament amb el grup Picapoll de l’Esbart Manresà de Dansaires, l’Esbart Maragall d’Arenys de Mar i les Ganàpies de l’Esbart de Vacarisses, van ser protagonistes en una actuació on es van poder veure balls molt diferents.

David Capdevila, president de l’Esbart Egarenc, va remarcar al finalitzar l’actuació que l’esbart “està tan arrelat a les persones i als conjunts, que no importa l’edat dels dansaires”. L’Egarenc també va donar una figura de la Torre del Palau als directors i directores dels altres esbarts participants.

El grup Picapoll va oferir el Ballet de Marina de Vicens Orriols, la Bolangera de Manresa i la Jota de Quintos; les Ganàpies de Vacarisses van ballar Fruint i el Maragall d’Arenys de Mar van fer el Ball Enrobat i l’Havanera La Noia de Sinera. Els d’Arenys també tenien preparat el Retall de Danses però per un problema tècnic no el van poder ballar. El grup de veterans amfitrió, l’Esbart Egarenc, va representar Festa Pagesia, Boleros Mallorquins, Marina i Verema.

Diumenge el grup de Veterans de l’Esbart Egarenc va tornar a ballar a Viladecavalls, en motiu de l’Aplec d’Amics de Sant Miquel de Toudell. En aquesta ocasió ho van fer al costat del grup Tocats del grall que els van acompanyar en dues de les danses i van interpretar tres peces ells mateixos. El grup de Veterans va oferir Festa Pagesia, Boleros Mallorquins, Galop de Panderetes, La Carnavalesca, Ball de Plaça i Marina.

Compartir