Els grups infantil i juvenil celebren el Festival de Final de Temporada

La nit de dissabte acaba convertint-se en una gran festa en la qual els grups espardenya demostren tot el que han après durant el curs

L’Esbart Egarenc, un cop més, va celebrar el Festival de Final de Temporada dels grups infantil i juvenil el passat 14 de juny al Teatre dels Salesians. Els grups Espardenya groga, blava, verda i Juvenils van oferir un repertori molt variat de danses catalanes, on hi van destacar les de creació pròpia, cada any més presents en el festival i més originals. 

Des de l’Esbart es va destacar la gran feina que s’havia fet durant el curs i com es va veure reflectida sobre l’escenari. Raquel Sànchez, coordinadora dels grups espardenya, afirmava que “cada any veiem un nivell més alt i danses més diferents”. L’Esbart Egarenc ja fa anys que creix en nombre de nens i nenes que decideixen aprendre les danses catalanes que identifiquen el conjunt terrassenc. 
En aquesta edició del festival el grup Espardenya groga va interpretar Ball de Cascavells, Petits Vailets i La Desfilada; l’Espardenya blava, per la seva part, va ballar Polka de Mont, Disfressada de vailets i La Muntanyenca; l’Espardenya verda va oferir Ball Mallorquí, Ball de l’Ós i Balls del Vallès; Juvenils va interpretar Havanera, Marina i Impressions simfòniques. Cada grup va aportar, al menys, un ball de creació pròpia que va poder donar un toc molt innovador al festival. 
La segona part de la nit va estar protagonitzada per èxits de tots els temps que van fer animar als més petits, al públic i a les monitores, que van convertir l’escenari en una pista de ball disco.
L’ambient de festa es va encomanar fins i tot a les autoritats, que van engrescar-se a oferir els seus propis passos de ball durant els parlaments que van tancar el festival. Amadeu Aguado, regidor de cultura de l’Ajuntament de Terrassa i Felip Elòsegui, president de El Social, van destacar el treball que cada any fa l’Egarenc per fer possible nits com aquestes. 
festival fi de curs
Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *