L’Esbart Egarenc participa a la trobada de Veterans de l’Esbart de Tarragona

El grup de Veterans de l’entitat terrassenca balla juntament amb els Picapoll de Manresa i els amfitrions

L’Esbart Egarenc del Social de Terrassa va participar ahir a la trobada de grups de pares i veterans qur organitzava l’Esbart Dansaire de Tarragona. Els Veterans de l’Egarenc van presentar el Bolero de A València Festa, Festa Pagesia, Recordant l’Alguer i Balls del Vallès. En acabar tots els grups van ballar el Rogle junts sobre l’escenari.

Aquest era una dels actes de la commemoració del 35è aniversari de l’Esbart Dansaire de Tarragona. A la trobada també hi van participar el grup Picapoll de l’Esbart Manresà i el grup de pares de l’esbart amfitrió. Justament feia 10 anys que el grup de Veterans també havia participat a una trobada del mateix esbart i al mateix lloc, al Palau de Congressos de Tarragona.

L’Esbart Dansaire de Tarragona va preparar una jornada sencera pels esbarts convidats. Al matí una visita amb golondrina al Port de Tarragona i una visita a la Tarragona romana. També van fer un dinar de germanor al local de l’esbart

El setembre passat l’Egarenc va ser qui va organitzar una trobada de veterans on també hi va participar el Picapoll de Manresa.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *