L’Esbart Egarenc, molt present aquest cap de setmana

Les diferents seccions de l’entitat ballen en actes destacats de Terrassa

L’Esbart Egarenc del Social va actuar per partida doble aquest cap de setmana. Dissabte al matí l’Espardenya Verda va ballar al Banc de Sang de Terrassa en motiu de la Marató de la Donació de Sang. Tot i el fred i les pluges de dissabte, les joves dansaires van poder completar una molt bona actuació i atraure gent a fer la seva donació. L’Espardenya Verda va interpretar una adaptació de la Polka d’Ours, l’entrada de Balls del Vallès i, per acabar, va ballar juntament amb el públic l’Estapera de Terrassa.

Diumenge al matí va ser el torn de Juvenils i Cos de Dansa. Van ser els encarregats de posar la dansa a la Festa de la Tardor Manchega, juntament amb un grup andalús, un aragonès i dos de manxecs. El Cos de Dansa va oferir Airós, Es Jaleo, Danses de Vilanova, Marina, Gitanes de Rubí i Galop de Panderetes. El grup Juvenil va ballar un fragment de la Quadrilla del Rosselló. Aquesta era la VIII edició de la festa, organitzada per l’Associació Cultural de Castilla- La Mancha de Terrassa.

L’Esbart Egarenc havia d’actuar també dissabte a la tarda a la Colònia Güell, però per la previsió meteorològica, es va haver de cancel·lar l’actuació. L’organització i l’Esbart ja estant treballant-hi per buscar una data alternativa.

Compartir