L’Esbart Egarenc del Social, entre els millors grups de Catalunya

El grup de Veterans també actua a Torresana

L’Esbart Egarenc del Social de Terrassa ha estat nominat entre els millors grups de l’any per  Adifolk en la primera Gala de l’Any de l’associació. L’Egarenc ha quedat com a esbart destacat en aquesta categoria però no s’ha endut el premi del grup de l’any que ha estat pels Geganters d’Oliana. La Gala va tenir lloc el passat diumenge 25 de novembre a Montblanc on un grup de representants de l’Esbart van assistir.

A part del premi Grup de l’Any, Adifolk també ha donat els premis per la Federació de l’Any (la Unió de Colles Sardanistes) i la personalitat de l’Any (que ha estat per la Direcció de Cultura Popular i per Lluís Puig i Gordi). A l’acte també s’ha donat a conèixer la ciutat que acollirà les Jornades Internacionals Folklòriques, Copenhaguen.

Aquest any l’Esbart Egarenc va participar a la II Diada d’Adifolk a Perpinyà com a esbart destacat.

Els veterans de l’Esbart Egarenc del Social també han actuat aquest cap de setmana, a la Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat a Torresana. I el grup de monitores i monitors han passat el cap de setmana fora fent activitats de cohesió de grup.

Compartir

Deixa un comentari